PETRA ŠVETAK BRONČANA NA mini GP-u “MEDO”

 

  

Na zimskom plivalištu Mladost, Zagreb, 14.-15.01.2017., održano je 6. plivačko natjecanje „Medo“, dio HPS Mini GP natjecanja, a za koje možemo reći da nam je uspješno obilježilo početak nove godine. Sudjelovalo je 337 plivačica i plivača iz 21 kluba, a naš klub predstavljali su sljedeći mlađi kadeti i kadeti: Anamaria Cmrečak, Petra Švetak, David Brlenić, Vito Makoter i Lovro Pintarić.

Prvi dan – 1. dio natjecanja – Petra Švetak osvojila je broncu na 200 prsno te isplivala osobni rekord na 100 leđno, dok je Anamaria Cmrečak isplivala osobni rekord na 200 prsno.

Drugi dan – 2. dio natjecanja – sve je prštalo osobnim rekordima pa je tako Petra Švetak isplivala osobni rekord na 100 delfin te zauzela peto mjesto, Anamaria Cmrečak isplivala je osobni rekord na 100 kraul. Vito Makoter i Lovro Pintarić isplivali su svaki po dva osobna rekorda i to u istim disciplinama, 100 kraul i 100 delfin.

Drugi dan – 3. dio natjecanja – Anamaria Cmrečak isplivala svoju prvu normu, B normu za Prvenstvo Hrvatske na 100 prsno, koja je ujedno i njezin novi osobni rekord u toj disciplini. Lovro Pintarić postavio je nove osobne rekorde na 200 delfin i 100 prsno.

Pohvale svim našim plivačicama i plivačima, koji su ovime razbili natjecateljski led u novoj godini!

1.dio               2.dio               3.dio